BLOGS   WRITE NEW BLOG   EDIT BLOGS  
 
RSS
sprette tilbake etter tre kamper
Posted On 08/08/2021 00:07:13 by chelseymc8

billige fotballdrakter

sprette tilbake etter tre kamperChelsea gikk inn i kampen mot Crystal Palace ogKjøpe Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn

frank lampards side hadde fotballdrakter på nett i mange år fremover


Chelsea gikk inn i kampen mot Crystal Palace og ønsket å sprette tilbake etter tre kamper uten seier.

Frank Lampards side hadde gledet til et 2-0 nederlag mot Liverpool på Stamford Bridge, før han deretter trakk 3-3 med West Brom forrige helg.

I uken ble Chelsea dumpet ut av Carabao Cup med Tottenham og gamle sjef Jose Mourinho som gikk til neste runde via en straffesparkkonkurranse.

Chilwell åpnet scoringen i det 50. minutt, med den engelske internasjonale sprengningen hjemme fra nært hold for å komme utenfor målet kjøpe fotballdrakter.

Den tidligere Leicester-stjernen ga da også en assistanse, da hjørnet hans nikket ettertrykkelig hjem av Chelsea-forsvarer Kurt Zouma voetbalshirts Outlet.

Og sent tilførte Jorginho seieren fra straffemerket glans - og holdt seg kald og to ganger forbi Vicente Guaita fra stedet fotballdrakt barn.

Det var en positiv ettermiddag for Chelsea. Nye signeringer Kai Havertz og Timo Werner scoret ikke, men så skarpe ut, mens N 'Golo Kante også var tilbake på sitt beste.

Men Chilwell var kampens ubestridte mann og viser med sin gode prestasjon at Chelsea kan ha hatt fordel av Manchester Uniteds feil.

Tidligere på sommeren hadde United øye på en avtale for 23-åringen. Med Ole Gunnar Solskjær som ønsket å forbedre Brandon Williams og Luke Shaw, var Chilwell i sikte.

United registrerte en interesse, men kom aldri med et offisielt bud, og med 48 timer igjen av overgangsvinduet, er de fortsatt på jakt etter en venstreback.

Chelsea har derimot Chilwell satt til å være der i mange år fremover. Og hvis hans debut er noe å gå forbi, har United gjort en stor feil.

De røde djevlene, etter å ha gått glipp av England-landskampen, prøvde deretter å signere Sergio Reguilon fra Real Madrid.

Men han var en annen som unngikk dem, med den spanske internasjonale valgte å flytte til Premier League med Tottenham i stedet.

United prøver å tvinge gjennom en sen avtale for Alex Telles, hvor den brasilianske landskampen bare har ett år igjen av sin Porto-kontrakt.

Uniteds behov for en ny venstreback har vært tydelig i de tidlige stadiene av sesongen, med Shaw som sliter bakerst og produserer uregelmessige skjermer.

Men Chelsea har ingen slike problemer, og Chilwell ser ut som om han kan være en smart signering for klubben og en viktig spiller for Lampard i mange år fremover.


Tags: Billige FotballdrakterBookmark:
*** Look2Win ***